Τρόποι Πληρωμής

Τρόποι Πληρωμής

Η εξόφληση της παραγγελία σας πραγματοποιείται πριν ή κατά την παράδοση του προϊόντος και μπορεί να γίνει με έναν από τους παρακάτω τρόπους πληρωμής:

Αντικαταβολή

Με αυτόν τον τρόπο η παραγγελία σου αποστέλλεται στον χώρο σου με την υπηρεσία ταχυμεταφορών (Courier), και η πληρωμή γίνεται με μετρητά κατά την παραλαβή της από εσένα στον χώρο σου.

Για αποστολές εκτός Αθήνας, υπάρχει μία έξτρα χρέωση 2,50€ για έξοδα αντικαταβολής.

Στην Αθήνα μπορείς να πληρώσεις και με χρήση pos στην αντικαταβολή αν δεν διαθέτεις μετρητά.

Χρεωστική / Πιστωτική κάρτα

Μέσω πιστωτικών, χρεωστικών και προπληρωμένων καρτών των Visa, Mastercard, Maestro, Diners μέσω της πύλης πληρωμών της Eurobank.

Τραπεζική κατάθεση

Με τραπεζική κατάθεση / έμβασμα σε τραπεζικό λογαριασμό (μέσω e-baking ή σε κάποιο κατάστημα). Καταθέτετε το χρηματικό ποσό σε έναν από τους παρακάτω λογαριασμούς.

Τράπεζα: Eurobank
ΙΒΑΝ: GR8002603510000910200717609
Δικαιούχος: ΦΩΤΕΙΝΉ ΜΑΣΤΟΡΑΚΟΥ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ

Ασφάλεια συναλλαγών

Όλες οι πληρωμές που πραγματοποιούνται με χρήση κάρτας διεκπεραιώνονται μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών “Eurobank Payment Gateway (Worldline)” και χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση TLS 1.2 με πρωτόκολλο κρυπτογράφησης 128-bit (Secure Sockets Layer – SSL).

Η κρυπτογράφηση είναι ένας τρόπος κωδικοποίησης της πληροφορίας μέχρι αυτή να φτάσει στον ορισμένο αποδέκτη της, ο οποίος θα μπορέσει να την αποκωδικοποιήσει με χρήση του κατάλληλου κλειδιού.

X